Tobleronearrest

Jag hoppas att ni alla haft en trevlig valborg och att allt gått lugnt till trots vissa vänsterfalangers underliga beteende under första maj. Som de flesta redan vet talade Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin traditionsenligt under första maj i Malmö till en stor samling socialdemokrater. Socialdemokraterna i detta distrikt är generellt sett ganska negativa till sin partiledare och talet ansågs vara en av hennes viktigaste sedan hon tog över ordförandeposten i partiet. img_48e7a5ae06fc61

Trots att det inte fanns någon skara MUFare som genomförde motdemonstration (ofta med ”tobleroneplakat” efter hennes mycket väl kända tobleroneskandal när Sahlin var arbetsmarknadsminister) fick hon en överraskning i form av flygande toblerone som kastades av en ung man. Tidningarna skrev friskt om denna ”hemska” akt, då Sahlin var mycket nära att träffas av en av dessa små flygande chokladbitar.

Den unge mannen greps snabbt av polis och fördes därifrån. Märkligt hur en enda person som kastar lite toblerone kan bli arresterad men inte de som kastat sten, ägg och annat mot sverigedemokrater som hållt officiella tal. Detta målas inte upp som något hemskt av media, trots dess fara för land och politiker.

Annonser

One Response to Tobleronearrest

  1. Milla skriver:

    Huvudet på spiken!

    Nu tycker iofs jag att det inte ens en gång är Ok att kasta så lite som en toblerone mot någon, och absolut inte i politiska sammanhang. Men du har en bra & viktig poäng, varför är det skillnad på folk & folk?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: