Väntar på svar

Nu väntar jag tålmodigt på en kommentar från socialdemokraten Björn Andersson efter hans inlägg om ”tobleroneattacken”1749_152058 mot Mona Sahlin. I inlägget snyftar Björn Andersson för att hans käre partiledare fått toblerone av en nynazist från Folkfronten, ett nybildat nazistiskt parti som har rötter i det gamla partiet Nationalsocialistisk Front. Han skriver att denna tobleroneattack är ett stort hot mot demokratin och att Mona Sahlin kunde ha blivit träffad.

Självklart är det helt fel att någon politiker får föremål (eller choklad) kastade efter sig och det är beklagligt att det inte finns större respekt för politiker i vårt land. Dock undrar jag varför denne Björn Andersson inte bryr sig alls om när Sverigedemokrater får stenar och ägg kastade på sig. I hans ögon är väl detta inte alls en fara för demokratin (jag kan se framför mig hur han egentligen sitter och skrattar åt detta).

Jag skrev till honom efter hans inlägg och kommer citera det här:

Jag väntar tålmodigt på någon form av kommentar från dig angående de bra mycket värre sakerna vi Sverigedemokrater utsätts för. Men som en tidigare kommentator sa så verkar du precis som grisarna i ”Djurfarmen” tycka att ”alla är likvärdiga men vissa är mer likvärdiga än andra”.

Jag tror faktiskt inte att Mona skulle gjort sig så värst illa om hon fick en tobleronebit på benet, eller ens i huvudet. Men efter alla ägg och stenar Erik Almqvist med flera (bla Sverigedemokrater) fått ducka för är detta inlägg ett skämt.

När ska ni som faktiskt kan göra något åt saken verkligen göra det?
Ställ upp för yttrandefriheten och demokratin!

Mvh/
Markus Wiechel,
Sd Norrköping

Annonser

2 Responses to Väntar på svar

  1. Mattias skriver:

    Bra skrivet. Är man seriös med att våld som politisk metod är ett hot mot demokratin, måste man ta avstånd från allt sådant. Björn Andersson visar att han inte förstår vad det innebär att stå upp för principer.

  2. Michelle skriver:

    Vore roligt med ett svar också, något att se fram emot.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: