Nationell stryka i Rosengård

Den folkpartistiske riksdagsmannen Johan Pehrson vill nu att en nationell polisstyrka ska placeras i Rosengård i Malmö. Detta efter alla upplopp och bränder som funnits i området. Senast i natt brann ett sophus ned och det fanns flera bostadshus i närområdet som 00kravallmycket väl skulle ha kunnat fatta eld.

Vad Pehrson inser är att läget i det multikulturella Rosengård är att betrakta som en krigszon och att politiken där totalt har misslyckats. En nationell polisstyrka skulle därför enligt hans förslag vara nödvändigt för att få ett stopp på alla bränder och upplopp som allt för ofta sker. Sverigedemokraternas kommunfullmäktigeledamot och oppositionskommunalråd i Malmö Sten Andersson har även lagt ett förslag om utegångsförbud för ungdomar i statsdelen efter händelserna då brottslingarna som är ansvariga för detta mestadels är ungdomar, som också bor i Rosengård.

Dessa förslag är givetvis ingenting man vill sträva efter, men i nuläget är det nödvändigt och om etablissemanget inte inser att stora delar av Sverige snart kan se ut på detta viset borde de göra det snart.

Läs mer på Dagens Nyheter om Pehrsons nya förslag.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: