Vänsteranhängare leker revolution

Under dagen lekte cirka 1000 vänsterextremister revolution i Lund. De var som vanligt maskerade, hade inte sökt tillstånd. Deras mål var att ockupera tre hus. Tillställningen kallades ”ockupationsfestival”, och slutade med skador och flera gripande efter de sammandrabbningar med kravallpolis som förekom under ”festivalen”. 200px-Black_bloc

En polis kom bland annat till skada då han knuffats och fått ett föremål i huvudet. En av demonstranterna greps mycket tidigt för försök till grov misshandel då polisen hittade ett mycket långt rör i hans bil.

På Vänsterextremisternas hemsida ”motkraft” kan man läsa hur de ska förändra Lund till något som dem kallar ”mer i våran smak”. De ansåg att polisen gjorde fel när de stoppade ”ockupanterna” att ockupera ett hus då de ansåg att de hade rätt att demonstrera (läs mer om clownernas syn på detta här). Märkligt hur samma människor brukar sabotera Sverigedemokraternas torgmöten som till skillnad från vänsterfolket haft tillstånd att demonstrera. Vi ska alltså inte ha rätt till att ens finnas till.

Vänsterextremisterna håller vardagen osäker för många av deras politiska motståndare idag, och i Sveriges så kallade demokrati verkar detta inte alls ses som ett problem.Idag har även moderata valarbetare idag blivit attackerade och spottade på i gamla stan i Stockholm.

Länktips:

Artikel om attacken mot moderaterna

Vänsterfolkets lilla upplopp i media: Dagens Nyheter, Göteborgsposten, Svenska Dagbladet

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: