Piratpartiet= prostitution, knark och diktatur

Enfrågepartiet som ser ut att lyckas bra i valet till Europaparlamentet försöker nu bygga ut sin politik och försöker nå de allra märkligaste väljarna. Piratpartiet vill legalisera knark och prostitution samt införa förbud mot vissa partier som ogillas av deras representanter.

Piratpartiet som påstår att de står för medborgarrättigheter anser tydligen inte att yttrandefriheten har med det att göra. Inte heller har de tänkt på demokratins brister när de vill flytta mer makt från Sverige till Bryssel där medborgarrepresentanterna redan idag har mycket lite inflytande över besluten som tas.

Inte nog med detta vansinne vill dom även införa fri invandring till Sverige, och förbjuda invandringskritiska partier. Medborgarna skall därmed inte få chansen att säga vad de tycker om den förda invandringspolitiken. Några av de diktatoriska krafterna ger en skrämmande påminnelse om kommunismen, därför tänkte jag presentera några av piratpartiets kandidater.

Amelia Andersdotter är styrelsemedlem och andre namn till Europaparlamentet för Piratpartiet. Amelia är engagerad i den vänsterföreningen Attac som samarbetar med extremistiska våldsorganisationer som Syndikalistiska Ungdomsförbundet (SUF), Antifascistisk aktion (AFA) och Revolutionära fronten (RF). Samtliga organisationer är våldsbenägna och kända för att sabotera för andra partier genom våld, hot och sabotage. Läs ett mejl Amelia skrivit där hon bjuder in den vänsterfascistiska organisationen SUF för samarbete här.

Anna Troberg är också en drivande kraft inom piratpartiet. Hon är partiets fjärde namn och efter ett citat på sin blogg är det inte svårt att tro att hon är antisemit. Hon förnekar även öppet att det svenska folkhemmet någonsin funnits.

Björn Felten är tiondenamn på listan till Europaparlamentet. Han,vill att Sverige inför en sex timmars arbetsdag i Sverige. Inte nog med denna ekonomiraserande politik har han även sagt att Sverigedemokrater är rasister som ”förverkat sin rätt att leva” och som borde få dödsstraff. Detta skrev han på piratpartiets egna forum. Inlägget går att läsa här.

Jag undrar om Björn tänkt på att till och med den gamle kommunisten Jan Guillou som följt med Jimmie Åkesson och andra Sverigedemokrater erkänt att Sverigedemokraterna inte är ett odemokratiskt eller rasistiskt parti. Uttalandet kan ni höra i en radiointervju på youtube.

Läs mer om det demokratiska sveket från Piratpartiet här.

5 Responses to Piratpartiet= prostitution, knark och diktatur

 1. Rickard Karlsson skriver:

  SD kanske ska soppa framför egen dörr då medlemmar i SD suttit och betalat pengar till öppet nazistiska organisationer som Info14, SMR osv..

  nått att fundera på innan man påstår annat om andra partier

  • markuswiechel skriver:

   De få som av någon märklig anledning gjort det är borta, så ja vår partistyrelse sopar verkligen rent från rasister.
   De ”partier” du snackar om är för det första inga partier, och för det andra använder de våld och odemokratiska/fascistiska metoder. Många gör det även öppet. Det är ett faktum.

 2. André skriver:

  Var är det antisemitiska citatet från Anna Troberg?

  Det är skrämmande att ett parti som Piratpartiet med dessa namn verkar komma att få så många röster. :S

  • markuswiechel skriver:

   Tyvärr har jag det inte längre, i sådana fall skulle jag skrivit det. Det ända jag hittade nu var att hon skrev ”Israel är en jävla skitstat som bara slaktar palestinier” eller något liknande.

 3. […] bra, men framväxten av piratpartiet är kanske inte lika bra. Det kan ni se i mitt tidigare inlägg. I piratpartiet finns företrädare från alla möjliga sidor i den svenska så kallade […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: