Etablissemangets nazistmetoder

Sverigedemokraterna framstår vara främlingsfientliga av både media och politiska motståndare. Att verken jag eller någon annan Sverigedemokrat vill skryta med vårt partis historia är ingen nyhet, då vi alla tar avstånd från all form av extremism eller rasism, och erkänner att det funnits en del olämpliga personer delaktiga under partiets ungdomsår. Vi blir också ofta beskyllda av media och andra partier för att använda oss av ett ”vi och dom tänkande”.

Hyckleri är nog det bästa ordet för att definiera politiska motståndares taktik mot oss. Det är precis främlingsfientlighet och ett ”vi och dom tänkande” de använder sig av.  Hur ofta får man inte höra en reporter eller politiker prata om hur ”vi ska hantera Sverigedemokraterna” som om våra sympatisörer var någon form av farlig avart. I etablissemangets ögon är vi farliga främlingar som måste stoppas för att vi påstås vara ett hot mot Sverige.

Påminner inte detta om nazisetnas syn på judar och romer? Om man bytte ut ordet Sverigedemokrater eller Sverigedemokraterna mot judar eller ”zigenare” skulle deras resonemang vara skrämmande likt vad nazisterna använde i Tyskland under 30- och 40 talet.

Annonser

2 Responses to Etablissemangets nazistmetoder

 1. Rickard skriver:

  Du har under de senaste dagarna vägrat publicera denna text och svarat på min kritik. Det visar ju på att du inte har några argument på eran politik som är borglig, antifacklig och arbetarfientligt då ni vill göra arbetare rättlösa. Dags att du låter texten går igenom och svara på kritiken.

  Hur var det nu ni sa ”våga ta debatten, vi vågar”! Du visar ju gång på gång att du inte vågar. Hur är det med synen på yttrandefriheten?

  • markuswiechel skriver:

   Jag är trött på dina spamkommentarer. Det verkar wordpress också vara eftersom de alla hamnar i spamkorgen för kommentarer.
   Det du skriver har inget med mina texter att göra. Du får starta en egen blogg om du vill skriva en massa flum. Kommentarfunktionen är till för besökare som faktiskt vill kommentera det jag skrivit.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: