Islamister och kommunister fortsätter sitt förtryck

Mycket har hänt runt om i världen där allt ifrån gamla kommunister till radikala islamister sprider skräck och död i diverse olika länder.

I Nordkorea har kommunistregimen under Kim Jong il under en längre period hotat omvärlden genom robotprovsprängningar och andra hotfulla, militära övningar. Efter ett kärnvapenprov har ett flertal länder blivit oroade för vad som kan hända här näst, och med all anledning. Nu har Kim Jong il sagt att han inte utesluter ett anfall mot Sydkorea. Dock säger han att han kan tänka sig ett samtal med grannen i syd (länk).

Kommunistregimen har även satt sitt folk i förtryck och svält, och vägrar låta vem som hellst åka in i landet. Två Amerikanska journalister tog sig därför in i landet för att se hur hemsk värkligheten verkligen är i landet. De greps och har nu dömts i domstol. De riskerar nu alltså att hamna i Nordkoreanska koncentrationsläger (länk).

I Pakistan har det under en längre tid pågått ett flertal strider mellan regeringstrupper och talibaner. Talibanrebellerna är lyckligtvis i underläge och nu har den pakistanska regeringen lyckats evakuera ca 2,5 miljoner människor som varit på flykt från kriget och islamisterna (länk).

Frihetspartiet i Nederländerna med Geert Wilders som partiledare är nu med 15% av rösterna till Europaparlamentet det näst största partiet i Nederländerna (länk, länk 2). Wilders är bland annat känd som att vara emot den framväxande fascismen inom islam som ser ut att bli allt vanligare i Europa och världen. Wilders brukar ofta beskyllas för att vara islamofob av etablissemanget då han vill förbjuda Koranen som han anser vara en fascistisk text. Detta då Mein Kampf, som också är en fascistisk text är förbjuden. Han är även känd för att ha gjort filmen ”Fitna” som noggrant granskar islam och för att ha publicerat Mohammedbilderna från Jyllandsposten för att visa sitt stöd till yttrandefriheten.

För att se filmen ”Fitna” kan du trycka här.

Annonser

2 Responses to Islamister och kommunister fortsätter sitt förtryck

  1. ExilSvensk skriver:

    Håller helt med.
    Vill bara påpeka att det Wilders har sagt är att EFTERSOM mein kampf är förbjuden i Nederländerna bör även Koranen förbjudas.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: