Hycklande vänsterpartister

Under almedalsveckan i Visby i år arrangerade Sverigedemokratisk Ungdom en demonstration ca 100 meter från Vänsterpartiets partiledare Lars Ohlys tal. Protesten var helt fredlig och de ca tio Sverigedemokraterna som var på plats sa inte ett ljud utan visade vad de tyckte genom två skyltar. På den ena stod det ”Hjälp Ohly hitta ett nytt jobb” och på det andra stod det ”Inga kommunister till riksdagen 2010”. 4870_103974797740_545582740_2514498_1761048_n

Trots att denna demonstration var helt fredlig och inte gjorde någon illa blev ett flertal vänsterpartister mycket irriterade. En av dem, America Vera-Zavala som tidigare varit pressekreterare för Vänsterpartiet i Stockholm försökte riva sönder en av skyltarna genom våld. Ett flertal poliser fick därför ingripa och det slutade med att de försvarade demonstrationen från de ilskna kommunisterna. Samtidigt är det inte allt för sällan Vänsterpartiets Ungdomsorganisation Ung Vänster saboterar för Sverigedemokraternas torgmöten. Vi Sverigedemokrater skulle inte bry oss om motdemonstranterna hade skyltar eller delade ut flygblad, dock är det vardag för oss att få ducka för ägg och stenar samt höra visselpipor och andra oljud som finns för att inskränka på yttrandefriheten.

Lite citat från America Vera-Zavala:

America har bland annat sagt att George W Bush är en diktator. Därför fick hon frågan hur hon kunde påstå det, här kommer svaret: Jag  tycker att han beter sig som en diktator, genom att inte lyssna på folklig opinion, det står i den svenska grundlagen att ”all makt utgår från folket”

Hon har även sagt att hon föredrar den förre diktatorn Fidel Castro framför George W. Bush, Göran Persson och Tony Blair varpå hon fick frågan varför. Här kommer svaret: För att han genomförde revolutionen på Kuba, som är något av det vackraste som genomförts

En person som denne kan alltså bli invald att styra Sverige nästa år. Liknande personer och sitter redan i riksdagen. Det är dags att sätta stopp för dessa odemokrater som ofta till och med inte ens hymlar med att de är kommunister.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: