Koppleri är okej, men inte avståndstagande från våld

Carina Herrstedt, andre vice ordförande för Sverigedemokraterna ifrågasätter Folkpartiets hantering av avslöjandet om att Folkpartiets kommunalråd i Huddinge och tillika kyrkopolitiker sedan flera år tillbaka avslöjats och dömt för att ha arrangerat gruppsex med en minderårig flicka i sitt hem mot betalning.

– Det kan aldrig ses som förlåtligt att köpa sex eller tvinga minderåriga flickor att ha sex med gamla gubbar mot betalning. När jag sedan läser att Rasmus Jonlund, pressekreterare för Folkpartiet i Stockholm anser att Åke Blomqvist ”är i en svår situation och att det är viktigt att ta hand om honom” så får det mig att må illa. Folkpartiet tvingade honom att avsäga sig sina politiska uppdrag men han är fortsatt välkommen att kvarstå som medlem. Tack gode gud att jag inte är med i ett sådant parti med sådana partikamrater.

– Folkpartiets syn på vad som är okej och inte okej framstår som allt mer bisarrt när samtidigt Folkpartiet i Mark uppmanar en partikamrat att lämna Folkpartiet eftersom han undertecknat en insändare mot vänsterextremt våld ihop med en sverigedemokrat. Folkpartiets syn på detta är ”problemet uppstår inte i själva insändaren utan i undertecknandet ihop med en sverigedemokrat.”

– Slutsatsen är alltså att gamla gubbar som tvingar sig på minderåriga flickor och utnyttjar dem till gruppsex med sina perversa gubbvänner är välkomna i Folkpartiet men de som undertecknar en insändare mot politiskt våld ihop med sverigedemokrat, är det inte. Folkpartiet agerande får mig att helt enkelt att må illa.

Allt är taget från Sverigedemokraternas hemsida.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: