Vissa kommuner har inte råd att bli rikare

I Vellinge var det igår ett flertal demonstrationer för och emot mottagningen av de så kallade ensamkommande ”flyktingbarnen”. Sverigedemokraternas ungdomsförbund var bland annat på plats för att tala om situationen och trots Sydsvenska Dagbladets försök att få det att se ut som om SDU inte var välkomna fick Erik Almqvist oerhört många applåder från Vellingbor. Givetvis fanns där även vänsterextrema grupper maskerade och klädda i svart som gjorde sitt för att sabba för demokratin. Dessa kom till stor del dock från andra delar av Skåne och bodde inte själva i Vellinge.

Vellinge är en väl fungerande kommun och de flesta bosatta i Vellinge tycks hittills vara mycket nöjda med sina politiker. Det skulle jag nog också vara om jag bodde där. Tyvärr har de ledande politikerna i Vellinge fått ge vika för partipiskan. Moderata politiker i Vellinge har tidigare sagt att de är nöjda med att de slipper de mångkulturella problemen i Vellinge som finns i övriga landet och att de inte vill ta emot fler så kallade flyktingar när inte integrationen fungerar. Logiskt tänkande kan man tycka, men det är det inte idag för politiskt korrekta politiker som själva dessutom hycklar genom att bosätta sig i finare områden utan invandrare.

När invandring är så bra och vi tjänar så mycket på det förstår jag att vissa kommuner helt enkelt inte har råd att bli rikare. Läs gärna om de nya bränderna i det mångkulturella paradiset Rosengård här.

Länkar: SVD, SVD

Annonser

4 Responses to Vissa kommuner har inte råd att bli rikare

 1. Magnus skriver:

  I Schweiz är 30% av befolkningen invandrare och landet skulle inte fungera särskilt bra utan dessa, fast skillnaden mellan Sverige och Schweiz är att det ena landet ställer krav på sina invandrare och tar mestadels in de invandrare som direkt kan bidra med något.

  • markuswiechel skriver:

   Sedan får inte invandrarna i Schweiz alla privilegier som invandrarna får här. PUT börjar nästan bli regel här i Sverige. Som du sa så är invandrarna i Schweiz mestadels människor som kommer för att bidra med något och om de inte anpassar sig får de åka hem i större utsträckning.

 2. Olle skriver:

  Artikeln i SvD. Jag kan hålla med om att invandringen ökar importen när invandrare köper importerad mat och kläder här, men det är ju ingen fördel för Sverige. Det är klart att ett exportföretag kan ha användning för en invandrad nyckelperson som kan sitt hemland, men det är ju ingen brist på utlänningar i Sverige. Att ännu större invandring till Sverige (idag 100 000 personer per år http://migrationsverket.se/pdffiler/statistik/halvar/tab3_oversikt.pdf ) automatiskt skulle öka exporten är ren nonsens. Det skulle vara i ett land som Japan, som aldrig har haft någon större invandring, de kanske skulle ha nytta av några fler duktiga personer som kan affärskulturen i andra länder. Men att det flyttar ytterligare en analfabet från somalias landsbygd till Sverige ökar inte exporten.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: