SD får rekordsiffror och blir vågmästare – igen

I Aftonbladet/United Minds senaste opinionsundersökning får Sverigedemokraterna 7,1 procent av väljarstödet. Detta är det högsta stöd SD hittills har fått i United Minds undersökningar och det näst högsta stödet totalt. I November fick SD 7,2 procent i Sentios opinionsundersökning.

Borgarna går det sämre för i undersökningen och samtliga regeringspartier får ett lägre stöd i undersökningen än vad de hade i riksdagsvalet 2006. Sverigedemokraterna skulle om det vore val idag bli vågmästare enligt undersökningen.

Samtliga opinionsundersökningar för Sverigedemokraterna kan du se här.

Länkar: Aftonbladet, Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt

One Response to SD får rekordsiffror och blir vågmästare – igen

  1. feminix skriver:

    Jo, jag funderar på familjepolitiken. Vi har redan den bästa, men vi kanske kunde bli ännu lite bättre? Mitt förslag: Hemmaföräldrarnas arbete med sina barn bör betraktas som ett samhällsnyttigt arbete med barnomsorg. Ersättningen bör motsvara vad en förskoleplats kostar, eller ca 10 000 kr per månad, vara beskattningsbar och ge pensionspoäng. Föräldrarnas egna skolutbildning och livserfarenhet räcker gott för att de ska kunna ge barnen minst lika god start i livet som förskolepersonalen, plus att föräldrarna kan ge mer kärlek och en större trygghet. Ersättningen utbetalas för det yngsta barnet. Barnbidraget bör räcka för de övriga. Detta gör att en förälder kan vara hemma med ett eller flera barn. Och hemmaföräldern får en mycket högre status, när arbetet erkänns som ett arbete. Dessa konkreta förslag tror jag skulle imponera på de organisationer som arbetar för hemmaföräldrarna, Barnens rätt till föräldrarnas tid och HARO.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: