Vänsterpartiet visar sitt sanna ansikte

Vänsterpartiet kommunisterna, eller vänsterpartiet som det idag heter ser ut att inte avfärda en demokratisk isolering mot Sverigedemokraterna. Partiets namn, som inte längre innehåller ordet ”kommunisterna” kan låta oskyldigt men faktum är att det fortfarande finns ett stort antal företrädare för partiet som kallar sig kommunister. De har vad jag hört aldrig avfärdat de hemska metoder som så kallade motdemonstranter använder mot oss Sverigedemokrater och verkar nu alltså inte vara främmande för att skapa ett ”antiparti” mot Sd. Tanken med detta antiparti är att samtliga partier i riksdagen skall rösta emot Sverigedemokraternas förslag, oavsett vad förslaget handlar om.

Idioti kan man tycka, men det är faktiskt en idé som filosofidocenten Martin Peterson kommit med. Varför man överhuvudtaget skall försöka isolera kanske 6-12 procent av väljarna från rikspolitiken är för mig ett mysterium och att avfärda en motion beroende på vilket parti som lagt den handlar enbart om trångsynthet. Man skulle nästan kunna kalla det hets mot folkgrupp.

Länkar: SVD, SVD, SVD, SVD, Fria Nyheter, Nyheter 24, Tradition och fason

2 Responses to Vänsterpartiet visar sitt sanna ansikte

  1. Demokratbloggen skriver:

    Det är hets mot folkgrupp, eftersom det är hets mot svenska folket, som inte får rösta som de vill!

    Det här antidemokratiska förslaget är diktatur, och om man genomför det så är det detsamma som att man över världen har deklarerat att Sverige inte längre är en demokrati.

  2. […] som alltid är vi tacksamma för månadens skörd av inkommande blogglänkar: Markus Wiechel, Peter Soilander, Michaël Lehman, Mental Solipsism, Claes Krantz 1, Claes Krantz 2, Claes Krantz […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: