Tommy Funebo, lägg av

Socialdemokraten Tommy Funebo, en välkänd person som gärna kritiserar Sverigedemokraterna, har nu skrivit ett inlägg på sin blogg där jag utpekas som rasist för att jag är med på bild tillsammans med en svart man på den sociala nätverkssidan Facebook. Afrikanen i fråga är min bästa kompis, och Funebo hävdar i sitt inlägg att jag ”tittar ner på en svart man på sin [dvs min] profilbild”.

På bilden tittar jag och min vän rakt in i kameran och är allmänt glada, så att hävda att jag ”tittar ned” på honom är en ren lögn och bör inte gå att tolka annorlunda än att vi har det mycket trevligt. Bilden i fråga visas nedan.

Tommy Funebos bakgrund:
Funebo gick med i Sverigedemokraterna 1998 och lyckades snabbt bli ledande i partiet genom att bli partiorganisatör. Han ansvarade även för Sverigedemokraternas valbyrå inför kyrkovalet 2001. I slutet av 2003 öppnades ett uteslutningsärende mot Funebo, varpå han fick kalla fötter och gick ur partiet. För att hämnas partistyrelsen som öppnat uteslutningsärende mot honom lämnade han snabbt över interna dokument (bland annat vandelförsäkringar och medlemsregister) till den vänsterextrema tidningen Expo. Han har även skrivit ett flertal extremt vinklade böcker om Sverigedemokraterna och ansökte strax efter sitt utträde från partiet medlemskap i Sveriges pensionärers intresseparti, SPI. Inte helt oväntat nekades han medlemskap hos SPI och var enligt rykten partilös tills våren 2009 då han gick med i Socialdemokraterna.

Jag ber nu Tommy Funebo att omedelbart ta bort texten om mig där jag utpekas som rasist. Rasist är det sista jag är och jag hoppas att han med flera som har förutfattade meningar förstår det. Jag ber honom också att skriva ett inlägg där han ber om ursäkt för detta. Att Funebo är ledsen och sur över att ett uteslutningsärende öppnades mot honom när han var med i Sverigedemokraterna är inte skäl nog för honom att göra vad han gjort och fortsätta med att smutskasta aktiva Sverigedemokrater.

Om någon har Tommy Funebos mejl skulle det uppskattas om jag fick den.

Läs om Funebo på Antiism

13 Responses to Tommy Funebo, lägg av

 1. Tommy Hansson skriver:

  Det kan tilläggas att Funebo numera även sysslar med skit som att förfalska ledande SD:ares Facebook-sidor.

  Så har han till exempel startat en FB-sida med rubriceringen ”Jimmie Treprocentskillen Åkesson” och en annan kallad ”Tommy Varghataren Hansson”. Allt för att smutskasta SD-toppen.

  Detta tyder på att denne man sjunker allt djupare ner i träsket, och det exempel du ger endast bekräftar detta. Karln behöver sannolikt vård.

 2. **** skriver:

  Den där bilden är ett alibi. Ett led i att försöka tvätta SD:s rasistbyk. Du har väntat/längtat efter att någon ska säga något om bilden så att du ska kunna ”försvara” dig. Jag trodde dock att det skulle bli mer tårdrypande än såhär. Nog om det.

  Och att länka till Flashback? Jag trodde ville framställa dig som politiker? Eller du kanske betraktar det som vilket ”socialt medie” som helst?

  • markuswiechel skriver:

   Det du skriver gör mig j*vligt förbannat. Du väntar dig att jag, bara för att jag är Sverigedemokrat, vill visa mig i samma bild med en svart man. Tror du egentligen att jag försöker använda mina närmsta kompisar som reklam åt sd????? Då har du helt fel och i mitt liv finns det en mycket stark linje mellan mitt privatliv och mitt politiska engagemang. Du gör mig förbannad.

  • Johan Karlsson skriver:

   Att sjunka till en sådan nivå är helt fruktansvärt sjukt. Att du väljer att arbeta politiskt är ett skämt och ett hån.

   Det är dags att packa väskan och åka ut till sjöss Tommy. Där kanske något är intresserad av ditt skitsnack.

 3. Oskar skriver:

  Vad är det med den där människan?
  Han verkar ju inte vara vid sina sinnens fulla bruk.

 4. antiism skriver:

  Anledningen till att tokstollen nu är i farten är det att han säkerligen fått höra utav någons advokat de senaste dagarna 😉
  Jag försökte hitta hans inlägg men det verkar borttaget? Hoppas du tog en dump då det är rent förtal emot dig!!

  mvh Mr.J

 5. antiism skriver:

  Glömde detta:

  # e-post: tommy@funebo.se
  # telefon: 073-631 65 22

  😉

 6. antiism skriver:

  Marcus låt stollen från Uppsala hålla på med sitt trams, han har knappt några läsare mer än några nazister och stalinister samt SSUs riksmupp nr:1. En brokig blandning bestående utav yttersta samhällsavfallet utav extremister. Inlägget han skrivit sätter en bra prägel på vilken nivå denna lilla gemensamma sekt ligger på 😉
  Kämpa på med politiken i den goda anda du redan gör Marcus, och försök att undvika provokering från diverse nättroll som står utanför samhällets gemenskap. Funebo vill nämligen att du skall reagera för att han sedan skall kunna stämma dig för förtal. Det är en taktik som han och några andra ur den extremistiska sfären kommit överens om.

  mvh Mr.J

 7. Erik skriver:

  Hehe har han gått in på din Facebook för att leta rasism?. Den där Funnebo verkar inte riktigt frisk.

 8. Oskar skriver:

  Är inte Funebo sosse numera?

  Fina företrädare ”rörelsen” håller sig med..

 9. TARZAN skriver:

  Funebo är en social nolla
  ND ansåg att han var sionist och spion

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: