Lyckat SD-möte i Östergötland

Idag har vi i SD Östergötland haft ett välbesökt och mycket lyckat möte för medlemmar och sympatisörer boende i Östergötland. Partisekreterare Björn Söder var inbjuden som gästtalare och började sitt anförande med att berätta lite om sig själv. Björn är utbildad civilingenjör och gick med i Sverigedemokraterna 1994. Han lärde känna Jimmie Åkesson 1996 och påbörjade förnyelsen av partiet som i början drabbats av ett flertal barnsjukdomar i form av märkliga medlemmar som inte hade i Sverigedemokraterna att göra. Björn har varit partisekreterare sedan 2005 och är nummer två på Sverigedemokraternas riksdagslista.

Björn fortsatte sitt anförande med att berätta hur Sverigedemokraterna sedan 2002 redan har påverkat svensk politik, och hur Sverigedemokraterna fortsätter att påverka den vardagliga debatten i samhället. Björn gick igenom samtliga 13 politiska områden som den 26 mars klubbades igenom som partiets officiella politiska riktlinjer. Varje enskilt område kommer jobbas igenom ytterligare i de politiska utskotten så att ett slutgiltigt valmanifest kan spikas. Dessa områden kommer våra blivande riksdagsledamöter att arbeta med under kommande mandatperiod i riksdagen.

Efter Björn Söders anförande bjöds det på kaffe/te och smörgåsar. Deltagarna fick dessutom chansen att lära känna varandra och ställa frågor som Björn Söder svarade på.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: