Folkpartist kan tänka sig samarbete med Sverigedemokraterna

Det är tråkigt att det skall bli en sådan stor nyhet av en sådan basal sak som att en representant för ett politiskt parti följer de demokratiska spelreglerna när det handlar om samarbete med andra partier, men sådan är situationen idag. Erika Nagy är Folkpartiets ordförande i Olofström i Blekinge, och har nu deklarerat att hon kan tänka sig ett samarbete med Sverigedemokraterna.

Det är härligt att hon ser vikten av demokrati och yttrandefrihet i Sverige. Inget parti tycker jag skall särbehandlas och den åsikten delar jag med henne. Hon säger till Sveriges Radio att ”SD bör behandlas som vilket annat demokratiskt valt parti som helst”, vilket borde vara en linje som samtliga politiska företrädare delar. Så är dock inte fallet.

Annonser

2 Responses to Folkpartist kan tänka sig samarbete med Sverigedemokraterna

  1. Hans Nilsson skriver:

    Denna kvinna kommer att antingen gör avbön eller bli utesluten. Jag hörde folkpartistiska ledare ta till den stora verbala kanonen att detta kommer ej på några villkor att hända. Samarbete med detta förskräckliga parti finns inte på kartan. Det är bra att 7klöverns företrädare känner paniken och rädslan för de skall väckas ur sin ”törnrosasömn” detta skall vi Sverigedemokrater se till och uppvaknandet skall bli ”bryskt”. Det är ”angenämt” att från ring-side följa detta ”politiska drama och skådespel”. Dessa ord är skrivna av en NÖJD SD MEDLEM.

  2. […] och blev starkt kritiserad för det. Något jag tidigare skrivit om, som du kan läsa här. Nu fortsätter hon att stå emot det politiskt korrekta klimatet i Sverige genom att använda […]

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: