Folkpartist i Malmö går över till SD

Enligt bloggen Politiskt Inkorrekt går nu folkpartisten och kommunfullmäktigekandidaten Bjarne Kragh över till Sverigedemokraterna. Bjarne vittnar om att det finns stora meningsskiljaktigheter inom Folkpartiet och att de hellre samarbetar med Socialdemokraterna och Miljöpartiet än med Sverigedemokraterna. Detta kan inte Bjarne ställa upp på.

Bjarne menar att alla liberaler måste kunna debattera med alla partier och inte utestänga något parti. Om uppgifterna från Politiskt Inkorrekt stämmer och om jag tolkar det rätt är detta inte någon linje som Folkpartiet i Malmö driver, och därmed faller deras påstådda liberala hållning. Bjarne anser även att Sverigedemokraternas invandringspolitik är inne på rätt linje och ser likheter mellan hur det svenska politiska klimatet ser ut idag och hur det har sett ut i hans hemland Danmark.

Bjarne kandiderar som sagt till kommunfullmäktige i Malmö och kan bli en representant för Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige om han blir personkryssad. Jag välkomnar nu Bjarne välkommen i den Sverigedemokratiska gemenskapen och är övertygad om att han kommer bli en tillgång!

Länkar: PI, SDS, PI

2 Responses to Folkpartist i Malmö går över till SD

  1. Depend skriver:

    Välkommen Bjarne till SD.
    Undrar om TV kommer att kommentera detta.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: