TV4 anmäls för att ha skadat vår valrörelse

Efter att TV4 stoppat vår valfilm kommer nu en ny valfilm att produceras. Reklamfilmen som jag tidigare skrivit om lanserades i fredags, men stoppades strax därefter av TV4. TV-kanalen påstår att det skulle finnas någon form av het mot folkgrupp i filmen. Var någonstans det finns kan man länge fundera över, och eftersom filmen kostat partiet stora summor pengar och nedlagd tid kommer TV4 nu anmälas.

Ekonomisk kompensation är det minsta TV4 nu borde erbjuda Sverigedemokraterna. Eftersom filmen har kostat nära 1,5 miljoner kronor är det mycket pengar som försvunnit utan att vi fått någon reklam i TV-kanalen. Precis som Erik Almqvist säger så har TV4 nu skadat vår valrörelse.

Mycket uppmärksamhet har riktats mot filmen, och många tror säkert att det faktiskt finns något som är olämpligt i filmen. Därmed kan vi ha fått en hel del negativ publicitet efter detta, så det handlar inte enbart om att det är bortkastade pengar.

Länkar: DN, SDS

3 Responses to TV4 anmäls för att ha skadat vår valrörelse

 1. Göran Andersson skriver:

  Intresset för filmen är det då inget fel på. 100.000 har sett den på Youtube första dygnet. Tror att publiken väntar med lite spänning på nästa film. Det kanske t.o.m. är så stort intresse för SDs nya film så andra partiers valrörelse kommer lite i skymundan. Det må vara hur som helst med den saken, men Jan Scherman har nog kvalifiserat sig till nomineringen av ”årets hedersflata” vid nästa pridefestival.

  Henry Ford lär vid något tillfälle ha sagt ”Beröm gärna mina bilar, eller prata skit om dem, men håll för fan inte käften”

 2. PETER GRANLUND skriver:

  Jag hoppas verkligen att vi Sverigedemokrater ändå fortsatt orkar stå på oss, bl.a emot Sveriges sämst TV-kanal/TV4 som helt klart är odemokratisk; för censur. Mvh Peter

 3. Fredrik skriver:

  Att diskutera prioriteringar i stadsbudgeten är en av politikens främsta uppgifter. Vård, skola, barnomsorg, militär… var vill vi lägga pengarna?! Men av någon anledning går det inte att diskutera vad flyktingmottagning och assimilation får kosta. Varför?!

  Var går gränsen för hur lite av stadsbudgeten som kan läggas på flyktingmottagning innan det är “rasism”?

  Att bemöta SD´s alla argument som ”rasism” är lika omoget som att bemöta VP´s alla argument som ”stalinims”! Det gör ett desperat intryck av att inte våga bemöta det verkliga politiska budskapet. Det tabu som råder i debatten om invandringspolitiken visar hur osund demokratin, åsikts- och yttrandefriheten är.

  Jag röstar på SD för att jag vill att mina skattepengar skall gå till skola, sjukvård, barn- och äldreomsorg. INTE flyktingmottagning, SFI-kurser och assimilationsproblem. Precis vad SD´s reklamfilm förmedlar!

  Jag säger som Shakespear; ”A man convinced against his will, is at the same opinion still”.

  //Fredrik

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: