Moderaterna erkänner misslyckad integration

Integrationsministern erkänner nu att integrationen i Sverige har misslyckats och säger att ”om man vill bli frisk måste man först erkänna att man är sjuk”. Jag kan inte annat än att hålla med. Med mina ord kanske jag istället skulle ha sagt ”för att stoppa översvämningen kanske man skulle täppa till läckan”. Det borde vara första prioritet innan man låter ännu mer vatten fyllas på i bassängen och vänta sig att avloppet ska sköta resten självt.

Det riksdagspartierna konstant fortsätter med är att låta kranen fortsätta. De har ingen lösning på hur man ska hantera all vatten som rinner ut, de fortsätter bara för att de tror att det ska lösa sig självt. Alternativt tar de och hyr in dyra tjänstemän som manuellt ska använda svampar för att få bort lite vatten och lösa problemen, men vem som helst inser att det i längden inte går när det bara svämmar över mer och mer vatten.

Lite vatten skulle kanske vara bra, men det kräver att man kan ta till vara på det och se till att vattnet används. Moderaterna, som nu erkänner integrationspolitikens misslyckande inser inte detta och i en rapport från tidningen Fokus radas olika kommuner upp. De anses av tidningen vara bäst på integration. Gemensamt för dessa är att de är små, samt att de nyanlända invandrarna får kontakt med arbetsmarknaden, en individuellt anpassad introduktion och bra kontakter med näringslivet.

Integrationsminister Tobias Billström (M) erkänner att det är en utmaning att få integrationen i Sverige att fungera lika bra i de större kommunerna som de små. Han säger att det måste finnas både arbeten och bostäder för att det ska fungera. Det håller jag med om. Dock undrar jag hur han tänker när han öppnar upp för fler invandrare till Sverige trots att vi har en otroligt hög arbetslöshet. Hur tänker han när han öppnar upp för fler invandrare till Sverige när han inte har några planer på att lägga någon större satsning på nybyggnation? Han han helt missat att vi har bostadsbrist i Sverige? Tydligen.

Vad denna vansinniga politik slutar med är en större arbetslöshet, därmed också en högre brottslighet och ett större bidragsberoende, samt utanförskap och segregation folket emellan. Detta är inget Sverigedemokraterna ställer upp på, och det är verkligen ingenting jag ställer upp på!

Länk: Dagens Nyheter

2 Responses to Moderaterna erkänner misslyckad integration

  1. […] , DN, PI, Fria Nyheter , Trollhare , Barajageller, Folkbladet, Sydöstran, Wiechel (sd), HD, DN, […]

  2. Göran Andersson skriver:

    Det behövs väl inget erkännande. Var och en med något så när sunda vätskor ser detta utan ansträngning. Det kaos som råder på många orter är ju så i ögonenfallande så att t.o.m. TV-medierna uppmärksammar eländet.

    Läste igår, Söndag, ”julia cesars” blogg om hur tillståndet är i Borlänge. Det var ingen vacker bild som målades upp. 68000 borlängebor får lov att försörja 1000 somalier som dessutom är analfabeter.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: