Nytt rekord för SD i opinionsmätning

Regeringspartierna har i Synovates senaste mätning stöd av 50,5 procent av väljarna och därmed en säker ledning över vänsterpartierna som får låga 42,2 procent. Något mycket positivt är att Sverigedemokraterna får den högsta nivån hittills från detta opinionsinstitut med våra 6,0 procent av väljarstödet.

Detta skulle innebära att vi fick 21 mandat i riksdagen, så för er som vill se mig där, se till att kryssa nummer 23. Även om vi inte blir vågmästare efter ett resultat som detta, så kan vi få inflytande. Vi kommer efter riksdagsinträdet att få tillgång till statens utredningstjänster där vi kan ta fram de siffror som vi länge eftersträvat. Dessa siffror kommer att bevisa den verklighet som många av oss lever i och som vi vill lyfta fram i rikspolitiken, vilket kommer öka sympatierna till oss även bland de etablerade politikerna. Inte nog med detta, de kommer nu tvingas lära känna oss och se att vi är vettiga och duktiga politiker utan någon hemlig agenda (något de ofta talar om).

På tal om hemlig agenda. Inom kort tänkte jag avslöja något kul om våra politiker från den rödgröna koalitionen, men inte än. Håll ut.

Länkar: Fria Nyheter, Dagens Nyheter

Annonser

One Response to Nytt rekord för SD i opinionsmätning

  1. Lars M. Hermansson skriver:

    SD har även höga opinionssiffror i United Minds. Eftersom SD ofta underskattas i opinionsmätningar kan stödet kanske ligga på cirka 10%.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: