Hakkors inristat i pannan

Jag blev äcklad, arg, förbannad och otroligt ledsen när jag under natten till lördagen fick reda på vad som hänt min partivän. Jag kan erkänna att jag kände hat gentemot de två som utsatte SDU-medlemmen David Von Arnold för detta.

Strax efter klockan 20.00 när David var ute för att slänga soporna blev han attackerad av två maskerade extremister beväpnade med kniv. De tvingade in honom i sin lägenhet för att därefter misshandla honom och skära honom med kniven. Medan den ena höll fast honom ristade den andra sedan in ett hakkors i pannan på David. De två dårarna skrek även rasist och stal Davids plånbok och bärbara dator innan de gick.

På fasaden till den byggnad Arnold bor i hade någon även klottrat dumheter så som ”David Von Arnold är ett nazistsvin”. Han har även tidigare blivit utsatt för ett knivöverfall men undkom då tack vare försvarssprej.

Dessa angrepp måste någon gång tas på allvar. Lyckligtvis har företrädare från andra partier vaknat upp lite, men varför är det så otroligt tyst om denna händelse i riksmedier? Detta är något otroligt allvarligt som varje demokratiförespråkare borde ta på allvar. Det verkar nästan som om de accepterar det, och det är precis vad de gör när de inte säger ifrån eller gör något åt problemet.

Förutom de två gärningsmännen kan vi skylla dessa dåd på riksmedia och etablerade politiker som allt för länge har ignorerat vad Sverigedemokrater ofta utsätts för. På grund av detta har inte bara David blivit skadad psykiskt och fysiskt, en demokratisk kämpe som stått emot de odemokratiska krafterna överväger nu att lämna politiken.

David Von Arnolds hus patrulleras lyckligtvis nu av polis, och han kommer strax att flytta ifrån Malmö efter vad som skett.

Länkar: SDS, DN, SVD, DB

Annonser

5 Responses to Hakkors inristat i pannan

 1. Göran Andersson skriver:

  Började med en kommentar, men den fick raderas. Det finns inte inte i svenska språket någon rättvisande vokabulär för vad man känner inför bekantskap med denna sorts verksamhet. Vi får emellertid hoppas att polisen gör sitt jobb och letar rätt på de mångkulturella representanter, så kallade nysvenskar, som utfört denna krigshandling. Man undrar ju när folkets vrede ska slå ut i full blom.

  Malmö är en farlig plats för svenskar att vistas på. Hur har det kunna bli så här?

  En förklaring kan vara att det är marknaden, läs skrämselbranschen, som underblåser den våldsamma stil som alltför ofta presenteras för oss. Försäkringsbolag, tillverkare i säkerhetsbranschen och bevakningsföretagen gnuggar naturligtvis händerna och vädrar goda affärer, för det gäller ju att hålla folkets rädsla vid liv. En verksamhet som underblåses av ”sjuklövern”. Detta är väl det enda sätt de klarar av att bidra till jobb på arbetsmarknaden. Fy f-n vilken administration det här landet har. Ren gangsterregim.

  ps. Det skulle ta för stort utrymme att här utpeka alla de bolag, miljonärer och miljardärer som skor sig i skrämselbranschen.

 2. Cleve Land skriver:

  Visst är det ironiskt att sefarden Antoni ristade själv in detta hakkors i sin panna? Undrar om han också är den som klottrat på sin fasad…

  • markuswiechel skriver:

   Vad som har hänt vet ingen av oss exakt. Det jag undrar är om någon skulle rista in ett hakkors i pannan på sej själv frivilligt. Det låter mycket tveksamt.

 3. Martin skriver:

  Markus, för att stå för ett ”parti med demokratisk värdegrund” (dina ord, inte mina, tro mig) så har det tagit dig väldigt lång tid att be om ursäkt och ta avstånd, från din vidriga partikamrat. Din partikamrat som ristat in ett hakkors i sin egen panna och sedan försöker få hela Sverige att tro att det är någon med utländsk bakgrund som gjort dådet. Att han dessutom gjorde det under slutspurten av valrörelsen och därmed fick några småkillar på glid till att rösta på ditt ”demokratiska” parti gör knappast saken bättre.

  Och för att besvara på dina ”sanningar” (precis lika sanna som er egna statistik):
  1) ”Vad som har hänt vet ingen av oss exakt” – Eh? Jo! En av Sveriges mest komptetenta rättsläkare till exempel. Enligt hans utlåtande i rätten är det nämligen högst troligt att han ristat in märket själv i pannan.

  2) ”Det jag undrar är om någon skulle rista in ett hakkors i pannan på sig själv”. – Ja, uppenbarligen. Frågan är istället vilka människor som kan tänka sig att göra det, och vad man i såna fall har för övertygelse. Jag kommer bara på en grupp av människor.

  Du beskriver David von Arnold som en hjälte, det säger allt, käre Markus Wiechel, allt! Sedan att du inte ens bryr dig om att be om ursäkt och ta avstånd, det var ett grovt taktiskt felsteg, även med SD-mått mätt! Men det är kul att er politik än idag går att lysa igenom!

  PS. Alltid lika spännande att se om kommentaren kommer med, eller om den stryks för att den är för besvärlig!

  • markuswiechel skriver:

   Jag skulle ta avstånd ifrån händelsen om det var säkert att det var David som gjorde det, men jag tror trots allt inte att han gjorde det. I sådana fall skulle han vara extremt sjuk.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: