Ytterligare en SD-kandidat hotad

Nina Kain kandiderar för Sverigedemokraterna till kommunfullmäktige i Malmö. Nina är en andra generationens invandrare och fick idag motta hot i form av ett sprejat hakkors på dörren till familjens bostad. Detta blir den tredje i raden av hot och våld de senaste dagarna som riktats mot Sverigedemokrater aktiva i Malmö.

Två attacker sedan i Fredags:

Kommunföreningens kommunalråd Per Ramhorn fick motta mordhot och blev attackerad med raketer och flaskor under ett torgmöte.

Under fredagskvällen attackerades kommunfullmäktigekandidaten David von Arnold i sitt hem, där han utsattes för misshandel och tortyr i form av att ett hakkors ristades in i hans panna med kniv.

Annonser

7 Responses to Ytterligare en SD-kandidat hotad

 1. Pantersnigel skriver:

  För i helvete. Bara en ynka vecka kvar nu och jag hoppas innerligt att ingen blir allvarligt skadad.

 2. elfyma+ skriver:

  Snart dags att SD går ut med en pressrelease till internationella media och säger att SD inte kan delta i valet pga det sanktionerade våldet mot kandidaternas liv och egendom.

 3. Göran Andersson skriver:

  Har varit ute på Toralf Alfssons blogg.( Han kandiderar till Riksdagen för SD i Kalmar.) Han rekommenderar en tjugofyratimmars bojkott av svensk media från klockan tjugo på söndag kväll. Ett alldeles utmärkt förslag till markering mot svensk politiskt korrekt media, tycker jag. Det måste till en reprimand för medias attityd med våldet mot SDs representanter.

  Jag tänker följa detta förslag. Således samtalar jag inte med Correns lokalredaktör i Boxholm, Carl Johan Noren, under nämnda dygn.
  Budkavlen går.

 4. Martin skriver:

  Kanske kan en bojkott av media under en längre tid bli aktuell? Kanske en livstids-bojkott?

  Naturligtvis en svår förlust för oss väljare att mista SD:s fantastiska åsikter, klarsynta analyser och era statistikuppgifter som är priceless. Men det är smällar man får ta!

  PS. Efter att ha läst dina fantastiska ”regler” över vad man får kommentera och inte på din sympatiska blogg så hoppas jag att inte även detta inlägg censureras. SD är ju trots allt ett fantastiskt och synnerligen demokratiskt parti! Eller!?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: