Reinfeldt legitimerar politiskt våld

Jag förstår till 100 procent att Reinfeldt är rädd för oss Sverigedemokrater. Det är alla riksdagspartiernas ledare, inte minst borgarna och det märks. Inte så konstigt egentligen eftersom vi kanske trots allt bestämmer vilket block som får regeringsmakten efter valet. Men Fredrik Reinfeldt har gått för långt i sitt SD- och demokratiförakt.

Vid Fredrik Reinfeldts framträdande på Lilla torget i Malmö framförde han sin vilja om att bilda en majoritetsregering även efter valet på söndag. Han fortsatte med sin smutsiga retorik när han sa att ”den som tycker om Sverige röstar inte på Sverigedemokraterna”. Ja du, Fredrik Reinfeldt. Jag tycker om Sverige, jag älskar Sverige, och det är just därför jag anser att fler bör rösta på Sverigedemokraterna.

Reinfeldt tar avstånd ifrån störningar av SD-möten samt det våld och hot vi utsatts för men anser att vi inte ska bli förvånade över dessa händelser. Vilken värld lever människan i?! I och med detta uttalande har han sjunkit så lågt i mina ögon, att jag näst intill mår illa av att höra hans namn. Reinfeldt har dessutom mage att påstå att vår idé i grunden är att utnyttja allt i egna syften och sedan försöka framställa oss som värnlösa.

Jag vill inte säga att jag önskar att Reinfeldt fick vara med om den vardag vi SD-politiker lever i för att sedan behöva försvara sitt uttalande, men det skulle nästan behövas för att han ska inse sitt stora misstag. Fredrik Reinfeldts uttalande är ett hån mot alla människor som står för vår politik, det är ett hån mot de demokratikämpar som utsätts för hot, våld och vandalism. Inte minst är det ett hån mot det svenska folket.

Om Fredrik Reinfeldt nu står upp för demokratin hoppas jag att han snarast möjligt tar tillbaka vad han sagt. Sedan bör han nog passa sig om vi inte ska gå i total opposition och därmed se till att det blir nyval. Vi Sverigedemokrater drar oss inte för det.

Vi tar ansvar.

Länkar: FN, HD, PI, PI

Annonser

One Response to Reinfeldt legitimerar politiskt våld

  1. Göran Andersson skriver:

    Att Fredrik Reinfeldt har vissa emotionella problem får vi ta. Det ligger inte för Mammons advokat att visa upp någon form av mänsklig etik. Allt han berör syftar till att ge kort och långsiktiga ekonomiska vinster. Med SD i riksdagen går Sverige in på en väg mot en ökad trygghet. Detta är stick i stäv med de direktiv som hans partistyrelse levererar.(Känner på mig att Du höjer på ögonbrynen och rynkar pannan nu, Markus. Jag fortsätter) I Moderaternas partistyrelse sitter det personer med stort ägarintresse i skrämselbranschen. En av Sveriges rikaste personer håller hov i denna församling som låter sig villigt klias på ryggen. Fredrik Reinfeldt är blott en betydelselös springpojk som lätt kan offras så snart han gör bort sig. Hans huvudsakliga uppgift är att underblåsa rädslan för att aktierna i försäkring, säkerhet och bevakning ska blomstra. Med SD i Riksdagen kommer dessa att stagnera. Marknadens reaktion kommer att ge oss svar.

    ”vi ska inte bli förvånade över dessa händelser” Ren marnadsföring i skrämselbranschen. Att se till så att Sveriges folk i allmänhet och Sverigedemokraterna i synnerhet hålles i rädsla för att köpa försäkringar, säkerhetsanordningar och bevakning är vad Mammons advokat har som första punkt på sin agenda. Allt för att underblåsa rädslan.

    Håller man huvudet kallt så blir tankarna klarare och orden mer skärpta. Analysen blir klarare.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: