Filmen av Soran Ismail

Den tidigare (?) komikern Soran Ismail är känd för sitt agg mot Sverigedemokraterna. Han har vid ett flertal tillfällen spridit dåliga filmer om både enskilda Sverigedemokrater, men även om partiet i sig. Nu har han dock gått för långt. Vid ett av hans möten med Sverigedemokrater i Stockholm blev det en hätsk stämning och Soran använder nu detta emot Sverigedemokraterna.

Soran anklagar Erik Almqvist för att ha måttat en spark mot en av Sorans supportrar, när Almqvist i själva verket försvarade sig själv. Sorans supporter blev sedan allt mer aggressiv och greps av polis. Enligt rykten hade supportern, som även sa att han var med i det kriminella nätverket Original Gangsters, tidigare blivit gripen för narkotikabrott. Allt detta glömde Soran att berätta, jag undrar varför.

Det blev en stor uppståndelse kring Sorans släppta klipp från kvällen släpptes. Ett flertal tidningar valde att skriva om det, och filmen har många besökare. Vad som inte framgår är att Soran klippt bort delar av filmen för att visa vad som verkligen hände. Lyckligtvis fanns en Sverigedemokrat också på plats som kunde filma händelsen.

Kanske rättsliga åtgärder måste tas mot Soran, med tanke på hur grovt detta utspel var. Man kan undra vad det egentligen är människan vill. Jag har personligen aldrig tyckt att han är rolig som komiker, men hoppas att detta inte är ett sätt att göra ny karriär. Det den i mina ögon misslyckade komikern Soran Ismail nu gjort är så grovt att jag anser nästan att rättsliga åtgärder bör tas och tidningarna borde be om ursäkt för att ha spridit detta.Se klippet nedan, och döm själva.

Sverigedemokraternas pressmeddelande om detta kan ni läsa här.

Annonser

2 Responses to Filmen av Soran Ismail

 1. Rickard skriver:

  Kanske ska lägga upp länk till Sorans svar på Eriks påståenden? Så läsarna själva får göra en bedömning om trovärdigheten. Intressant att tre Sverigedemokrater ger sig på en kille.

  Sen undrar jag vem som lärt Erik sin gard. Fy faan vad jag garvade. Ser ju ut som nått från 1800-talet. Han skulle ju inte haft en chans mot en som var villig att vilja slåss med er.

  Sen är det också intressant att Kristian Vestling är fotbollshuligan i Firman Boys och är så usel på att slåss. pinsamt!

  • markuswiechel skriver:

   Det var snarare de 3 som försvarade sig. De gick inte på honom.

   Erik har tidigare jobbat som ordningsvakt. Något fel med det? Ni socialister anser uppenbarligen att vissa yrken är bättre än andra till skillnad från oss.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: