Aftonbladets hatkampanj

Jag hittade en video på youtube, som jag hoppas att ni tar er tid att titta på. Den belyser Aftonbladets, och till viss del även ledande politikers intensiva jakt på Sverigedemokrater. Se den nedan.

Annonser

3 Responses to Aftonbladets hatkampanj

 1. Magnus A skriver:

  Förtal av partier? Låter som åsiktsstyrning.

  Förtalsinstitutet har väl inte med fel/rätt i fakta om någåot att göra utan om att genom t ex fel fakta utsätta *person* för missaktning.

  Om ni nu vill undvika fel ser jag inte gjorde något när Johan Norberg, en viktig person i som många litar på (även internationellt), skrev att SD hade armbindlar och naziuniformer på möten 1995. Såg mig, pga adekvat kunskap bl a via de böcker Norberg nämner (men han bevisligen inte läst) föranledd att göra det:

  http://magnusorerar.blogspot.com/2010/09/johan-norberg-kungen-av-fantasy.html

  Vill ni lagstifta mot att förbjuda fel info om SD som organisation? Allvarligt?

  Förresten hade Youtube-kontot whathitthefan, som har detta videoklipp, för något år sedan flera konton som vän och/eller prenumeration som var övertydligt nationalsocialistiska (naziklipp, namn, avatar mm). Har sparat bildfiler på detta, om den anonyme person som har kontot vill anmäla mig för förtal. 😉

  Att du hade siffran 88 i URL till din tidigare blogg ska bero på att du är född 88, men du förstår väl att det och andra SD-bloggar, SD-twitterkonton mm med den siffran (är jag subjektiv som inte ser andra sifferkombinationer?) skapar viss misstänksamhet.

  • markuswiechel skriver:

   Haha, ja jag är född 88. MarWie från förra bloggadressen kommer från mina namn (MARkus WIEchel). Jag håller inte med om allt i klippet men det lyfter fram en del som kan vara bra att se. Sedan tar jag givetvis avstånd från allt som har med nazism att göra, men det borde mina bloggläsare veta redan.

 2. Göran Andersson skriver:

  …Jaha, det är alltså Aftonbladet som håller på med att starta upp inbördeskriget, för tredje världskriget håller andra korkade svenskar på med att försöka få igång med ”sheep to Gaza”.

  Andra s.k. journalister beger sig efter erhållet svenskt medborgarskap till ett tredje land, klantar till det för både sig själva och andra. För andra i så måtto att flera stater överväger att kräva visumtvång för ”svenska medborgare”. Så kan det gå till slut med öppenhet, alla kommer in men ingen kommer ut.

  Journalister tycks mig hysa en ovanligt stor kärlek till att bli helgonförklarade martyrer. De måste väl anses få skylla sig själva, eller hur var det som Reinfeldt sa ?

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: