Kommunfullmäktige och säkerhetsmöte

I torsdags fortsatte fullmäktigesammanträdet som avbröts efter att moderaternas fullmäktigeledamot Åke Bjerselius föll ihop och fick föras till sjukhus i måndags. Det känns riktigt bra att Åke nu mår bra, vilket även framfördes under fullmäktige.

Själva sammanträdet kändes relativt kort, även om det blev en hel del diskussioner. Jag pratade även med en av våra ersättare som för första gången fick sitta i en av våra fyra stolar vad han tyckte om debatten och svaret var att mycket av det som sades bara var upprepningar på sådant som tidigare sagts. Det är något de flesta av oss antagligen har tänkt på och måste förbättras!

Annars anmäldes fem av mina motioner vilket gör att vi fått 14 motioner anmälda på två månader. Ja, det är många, men det känns viktigt att vi så gott vi kan försöker driva igenom våra frågor. Då spelar det i mina ögon ingen roll hur konstigt det känns att vi lägger många motioner som kanske ändå i slutändan röstas ned.

Idag var det dock säkerhetsmöte för olika SD-representanter i Östergötland. Mötet anordnades av SD Östergötlands säkerhetsgrupp och inbjuden var SD:s säkerhetschef Bengt Malmberg som talade om hur arbetet med säkerheten sker inom partiet. Det talades även om krishantering vilket i många fall är underskattat när något allvarligt har hänt.

SD Östergötland har sedan i höstas såväl en säkerhetsgrupp som en krishanteringsgrupp med kunnigt folk som har olika erfarenheter och dessutom kommer från länets olika områden. Kris- och säkerhetsgrupperna har god kontakt med varandra och ställer upp för våra medlemmar så fort det behövs.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: