Landsförräderi på första maj

Två större saker har skett de senaste dagarna och då menar jag inte valborg som förvisso var oerhört lyckat för mig med grill, en snabb titt på majbrasan i folkparken och sedan lite mingel hemma hos mig med goda vänner. Det jag pratar om är första maj demonstrationerna i söndags och kommunfullmäktiges sammanträde igår. I detta inlägg lägger jag fokus på första maj i Norrköping som markerar hur långt de svenskfientliga tendenserna i Sverige har gått.

Efter en trevlig valborg bestämde jag och tre andra Sverigedemokrater oss för att bege oss till Rådhuset och ta en titt på Syndikalisterna (med flera) som samlades vid tyska torget, nedanför Rådhuset. Strax innan tolv på söndagen, då de skulle samlas, hade endast en handfull demonstranter samlats och tillslut var de gissningsvis cirka 30 stycken till antalet. Ganska pinsamt, eftersom de i år skulle ha en ”enad vänster” och gruppen såg ut att innehålla anhängare/medlemmar i SAC Norrköping, SUF Norrköping, SUF Linköping, SUF Motala och Revolution Norrköping.

Nåja, det tog inte lång tid innan de rödsvarta revolutionärerna på torget upptäckte oss på Rådhusbalkongen. Dagen till ära visade vi även vårt stöd till ett trivsamt Sverige genom att ha med två stora Sverigeflaggor vilket resulterade i slagord från vänsterfolket. De använde slagord som egentligen kan tolkas som landsförräderi: ”Vi vill se Sverige falla, jalla jalla allt åt alla.”

Vem är egentligen förvånad? Under vår demonstration mot svenskfientlighet i Göteborg stoltserade en av motdemonstranterna med ett plakat med texten ”För svenskfientlighet” och några av våra anhängare med annat än svenskt ursprung fick motta rasistiska påhopp. Att det finns galenskap på de politiska ytterkanterna är inte särskilt konstigt, men det är tråkigt att det är så infekterat i samhället och att deras relationer med ett av våra riksdagspartier är så nära.

3 Responses to Landsförräderi på första maj

 1. Tommy Hansson skriver:

  Samma syndikalister som på annat håll lät gamla PFLP-terroristen och flygplanskaperskan Leila Khaled tala vid en 1 maj-demonstration.

 2. Knut Knutsson skriver:

  RF Linköping deltog INTE i syndikalisternas tåg.

  Så ta reda på fakta innan du skriver dylika saker 😉

 3. bobbenswe skriver:

  RF är en tynande mikrosekt som svårligen kan betecknas som ett parti. Efter att ha bedrivit en rad hatkampanjer på Flashback (naturligtvis anonymt) har RF inte haft någon fortlöpande verksamhet och deras aktioner kan som bäst beskrivas som Vänsterhuliganer utan eget handlingsförmåga. Att bedriva omstörtande ”revolutionär verksamhet” och mordhota Sverigedemokrater på nätet och när de besökt skolor (bokbord) är INTE något seriöst eller bevis på demokratisk mognad. Exempelvis fick Isak Nygren SD ta emot grova mordhot som undertecknats RF.
  Således vill jag påstå att RF ÄR en fascistisk organisation med kriminella medlemmar. Man hade också den dåliga smaken att (givetvis anonymt) kalla bloggaren ”Kissie” för ”hora” Anledning sades vara att hon var positiv till Sverigedemokraterna. Det hela påminner om några skitungar som förläst sig på revolutionsromantik av det riktigt usla slaget

  Det är mycket snack och lite verkstad från denna gruppering. Vänstern följer sin tidigare tradition att förökas genom delning. Därför har de inget väljarstöd och det skulle förvåna mig om de i verkligheten har en ”väljarkår” som består av över 20 personer.
  UncleBob

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: