Flyktingar tar semester i sina hemländer

Det händer att vissa personer som kommit till Sverige och har fått uppehållstillstånd senare beslutar att ta en semester. Visst, det kan vi alla behöva, men många av dessa väljer att semestra i de länder de säger sig ha flytt ifrån. I vissa fall har svenska kommuner ibland till och med betalat dessa semesterresor.

Om vi bortser från det konstiga faktumet att svenska skattebetalare ska bekosta dessa resor, kan det vara rimligt att en person som fått asyl i Sverige pga flyktingskäl sedan återvänder till hemlandet för att semestra och dessutom behålla sitt uppehållstillstånd? Knappast!

Samtidigt som detta pågår, som regeringen slösar skattemedel på låtsasflyktingar och annat, dör verkliga flyktingar som vi skulle kunnat hjälpa i krisdrabbade länders närområden. Trots att vi har korten på bordet påstår de övriga riksdagspartierna att vi bedriver en human flyktingpolitik. Det är på tiden att sjuklöven börjar lyssna på oss Sverigedemokrater för att få en effektivare och humanare flyktingpolitik.

Nedan kan ni se ett klipp från riksdagen där William Petzäll (SD) är lika vass som vanligt.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: