Senaste tidens kampanjande

Måndagen den 1 augusti kampanjade jag tillsammans med ett stort antal SD:are och SDU:are vid Ikanohuset i Linköping. Förutom att dela ut flygblad kom det fram flera personer som ville diskutera politik och ha svar på frågor. Kampanjandet fortsatte sedan under onsdagen den 3 augusti på Sveriges största och äldsta torg- och gatumarknad, Skänninge marken i Mjölby kommun.

Skänninge marken besöks varje år av över 120 000 personer och hålls den första onsdagen och torsdagen i augusti. Det är en årlig tradition sedan 1200-talet då tyska handelsmän slog upp sina stånd. Vid Skänninge marken slås även Axels nöjesfält upp som är Nordeuropas största ambulerande tivoli. Det fanns flera besökare som glatt tog emot flygbladen från SD och SDU Östergötland. Det var inte heller sällan som försäljare eller besökare visade sin uppskattning och gav oss tummen upp eller en klapp på ryggen.

SD och SDU Östergötland kampanjade även tisdagen den 19 juli i centrala Linköping men då kunde jag tyvärr inte närvara. Det känns riktigt roligt att även ungdomsförbundet i länet blivit aktiva. Nu ser vi fram emot en intensiv höst med många aktiviteter och ett tätt samarbete SD och SDU Östergötland emellan.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: