Vila i frid, Politiskt Inkorrekt

Nu har en läsvärd blogg lagts ned. Politiskt Inkorrekt (PI) har varit ett mycket bra komplement till gammelmedia som misslyckats med att förmedla viktiga eller stora samhällsförändringar och allt för ofta förmedlat en förvriden och ibland till och med osann bild av verkligheten. PI har den senaste tiden varit Sveriges mest lästa politiska webbsida och det är inte konstigt att det var med sorg som jag för en vecka sedan fick höra att PI skulle läggas ned på sin treårsdag den 23 oktober.

Vilken annan sida skulle skriva om låga straff som ges till grova brottslingar eller om tabubelagd statistik? Tystnaden från gammelmedia av viktig information har gjort att det funnits ett stort behov av en sida som PI och jag är övertygad om att de politiskt korrekta som nu firar PI:s död inte kommer kunna fira så länge. Nu har nämligen bloggen Avpixlat dykt upp, och om inte den blir lika stor som PI så lär någon annan sida skapas.

Till gamla skribenter för PI, tack för ett fantastiskt arbete! Själv tänker jag nu fira Socialdemokraternas kraftiga väljartapp.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: