Torgmöte i centrala Norrköping

Det stämmer. Idag kommer det att hållas ett torgmöte i centrala Norrköping. Det stämmer också att vi valt att inte gå ut med det offentligt för att slippa skrikande antidemokrater som ändå inte lyssnar på vad vi säger. Dock har vi ett tydligt syfte med vårt möte, att lyfta upp problematiken kring den förda kriminalpolitiken som är rent ut sagt pinsam. Detta är något vi vill kunna säga till kommuninvånarna, utan att störas av odemokrater, och det är upp till oss om vi annonserar ut mötet innan eller inte.

Vad vi dock valt att göra är att skicka ett pressmeddelande till olika medier för att de ska få chansen till en intervju efter torgmötet. Nog trodde vi att de flesta skulle vara smarta nog och vänta tålmodigt till morgondagen för att rapportera om mötet, men icke. Norrköpings Tidningar (NT) har slagit upp vårt torgmöte stort, och lagt till den fyndiga rubriken ”SD vill hålla ett hemligt torgmöte”. Hur man nu kan ha ett hemligt torgmöte är så klart intressant, men det får vi fråga NT om. Vi kan dock tacka NT för eventuella stenkastare eller för en ökad polisnärvaro. Klart redan nu är att de vänsterextrema och odemokratiska krafterna redan igår efter publicering började prata om ”snabbmobilisering”.

Personligen kan jag samtidigt meddela NT att de nu bekräftat att de inte längre ska få den här formen av erbjudanden från oss (inga fler pressmeddelanden). Jag förstår helt ärligt inte hur man tänker när man klart och tydligt visar sina läsare att man struntar i vad för önskemål tipsare har, utan kör sitt eget race oavsett. Varför göra bort sig så?

Att få reda på ett torgmöte innan det sker bör ses som ett privilegium och inget annat.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: