Dags att ta islamiseringen på allvar

Efter sex år i USA och nyinflyttad i Sverige år 2007 tog jag steget att engagera mig i Sverigedemokraterna. Tidigt hörde jag partivänner som talade om en omfattande islamisering. Detta var något som jag själv inte var helt övertygad om, inte minst då jag som trogen ateist generellt sätt haft ett mycket svagt intresse för religion.

Idag är jag övertygad.

Vi kan börja med att gå in på faktumet att flertalet skolor och förskolor sedan en tid tillbaka har slutat servera fläskkött. Nu har även skolor i Landskrona och Helsingborg börjat med att systematiskt servera halalslaktat kött. Enligt uppgift serveras det i dessa skolor aldrig eller ytterst sällan något fläskkött. På frågan om de elever som inte vill äta halalslaktat kött kan få en alternativ kost var svaret från rektorn att de har en möjlighet att istället äta sallad och smörgås, alternativt avstå helt. Svart på vitt får vi alltså höra att svenska elever måste acceptera anpassningen till islam.

Att flertalet skolor har börjat med könssegregerad simundervisning är inte något nytt, eller att man får räkna med dödshot om man skulle måla en bild på Muhammed. Lars Vilks rondellhundar är bara en symbol i ett allt mer omfattande problem. Gör man överhuvud taget någonting som riskerar vara felaktigt enligt islam kommer man få problem, och än värre, anpassningen till islamska krav accepteras av flertalet svenskar i en allt större utsträckning. Samtidigt som skolor i Norrköping tvingas skära ned på sin utrustning och lärarna tampas med låga löner får man höra om att det läggs stora summor pengar på att bygga bönerum.

Till och med svenska kyrkan har börjat anpassa sig efter islam. Svenska kyrkans skattebetalare bekostar bland annat lön för en imam i Stockholmsområdet som ska sprida islams budskap. I Jönköping kommer en muslimsk bönekallelse att vara med under Sofiakyrkans fredagsmässa. Detta besked möts vi av kort efter att ha fått reda på att det numer är tillåtet med muslimska böneutrop från moskéns minaret i Fittja. En företeelse som lär sprida sig snabbt genom landet trots att vi enligt lag har rätt till frihet från religion.

Det räcker med att se skillnaden på hur vanligt det var med beslöjade kvinnor för några år sedan. Det var tidigare ovanligt att se muslimska kvinnor i något annat än den traditionella hijaben (vanlig slöja som enbart täcker hår och ibland axlar). Idag kan man vid en promenad i centrum räkna med att se flera personer som bär Chador, dvs en slöja som täcker hela kroppen bortsett från just ansiktet. Personligen har jag det senaste året även fått se ett par personer iklädda niqab, dvs heltäckande slöja med enbart en liten springa för ögonen.

Då jag har många vänner som ursprungligen kommer ifrån mellanöstern har jag fått höra om vad de varit med om. Särskilt mina syrianska vänner har berättat om segregationen som uppstått allt eftersom islam har spridit sig och hur deras rättigheter inskränks. Numer pryder en moské deras pass och id-kort, oavsett tro.

Jag glömmer aldrig när en av mina irakiska vänner pekade på en muslimsk man i en lång vit klänning som också hade en traditionell muslimsk huvudbonad. Han sa att om man ser en person med den klädseln har det gått alldeles för långt. Idag när detta är en allt mer vanlig syn på svenska gator kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på vad min vän redan tidigt sa utan att jag reflekterat på vad han kan ha haft för erfarenheter.

Vad händer annars då? Moské efter moské byggs i Sverige. Med moské talar jag om fullskaliga moskéer med minareter och allt. Att just en minaret ska byggas vid den kommande moskén ganska centralt i Norrköping har jag vid tidigare tillfällen sagt är oroväckande. Än mer oroväckande är den tystnad som finns trots åtskilliga avslöjanden om vad som predikas i dessa moskéer. Skrämmande är också att de som främst talar om respekt och tolerans för andra religioner är de sista som bryr sig om när religioner inkräktar på vanliga människors grundlagsskyddade friheter. De är också de sista som reagerar när svenska judar flyr en av Sveriges största städer efter en allt mer påtaglig förföljelse från nyanlända antisemiter.

Självmordsbombningen under julhandeln i Stockholm för två år sedan var en väckarklocka för många. Problemet är dock att de flesta trots denna väckarklocka inte har vaknat än. Hur många känner idag till att det internationella islamistpartiet Hizb-ut-Tahrir har etablerat sig i Sverige? Troligtvis inte så många. Av de få personer som någon gång hört talas om detta parti är det nog ännu färre som vet att de har som mål att avveckla demokratin och införa sharialagar i Sverige.

Sverige, det är dags att vakna nu. Öppna ögonen.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: