SD Norrköping mot moskébygget

Just nu finns det en fråga i Norrköping som kokar och den gör att jag inte kunde hålla mig längre från att skriva ett blogginlägg. Moskébygget i Norrköping måste stoppas!

Dessvärre har beslut redan tagits trots att kommuninvånarna inte fått säga sitt i frågan. Berörda grannar ska enligt kommunen ha fått chansen, men flera har hört av sig och sagt att de inte alls fått säga vad de tycker. Planerna på att bygga en fullskalig moské med minaret har funnits en längre tid nu, men ack så tyst det har varit.

SD Norrköping har valt att protestera emot detta bygge. Onsdagen den 15e maj lämnades bland annat en lista med över tusen namn över till KS-ordförande Lars Stjernkvist. Hälften av namnen samlades in under tre timmar i centrala Norrköping dagen innan, tisdagen den 14 maj. De resterande namnen genom ett internetupprop (det går fortfarande att skriva under).

Namnen har kort och gott flödat in och sedan protestlistan överlämnades har mängder och åter mängder av människor hört av sig för att de vill skriva under. Detta, om något, bör vara ett tecken för övriga politiker att tänka till. Det var ett tecken till mig som representant i kommunfullmäktige att lämna in en motion så att kommuninvånarnas talan inte glöms bort i framtiden. Det bör vara ett tecken för alla dem som på ett så arrogant sätt struntar i dem som har samma åsikt som oss Sverigedemokrater.

För alla dessa, som nonchaleras av de ledande kommunpolitikerna, finns ett alternativ. Vi Sverigedemokrater lovar att fortsätta kampen mot moskébyggen i Norrköping.

Kolla gärna:

Uppropet

Motionen

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: