Debattartikel: Tillresta fotsoldater från S vill tysta Åkesson

Så var det dags igen. Jag och Clara Aranda har fått ännu en debattartikel publicerad i Folkbladet, även om det denna gång var ett svar på LO:s Sofia Parkko. Hur som helst kan ni läsa artikeln här.

Tillresta fotsoldater från S vill tysta Jimmie Åkesson

Sofia Parkko från LO har helt fel om Sverigedemokraterna. (Folkbladet 9/6) Hon sprider en felaktig bild av vår politik till väljarna. Om det är medvetet så är det oerhört fult och om inte så är det pinsamt att hon inte vet vad SD har för åsikter.

Vill man vara ett parti för svenska arbetare så som vi vill vara, då måste man också ha en företagspolitik som bidrar till ett bra företagsklimat. Det är med en sådan politik vi kan stärka välfärden och samtidigt förbättra arbetarnas villkor på arbetsmarknaden. Utan att se den kopplingen är man farligt ute.

Vi har avsatt medel i vår budget för att garantera rätten till heltid i offentlig sektor. Socialdemokraterna har inte avsatt en enda krona för detta angelägna ändamål. När vi skickar en lastbilschaufför till EU-parlamentet i Bryssel för att garantera lika villkor på arbetsmarknaden möts vi med vända ryggar och motdemonstranter. Vi har tydligt deklarerat att vi i likhet med Socialdemokraterna vill stoppa Fas-3, men även här krävs det samarbete för att det ska bli verklighet. Ett samarbete som Socialdemokraterna avvisar.

Likaså har vi öppnat upp för att tillsammans med oppositionen försöka höja taket i A-kassan. Även här förgäves – eftersom Socialdemokraterna under Stefan Löfven inte har prioriterat frågan och istället struntat i arbetarna.

När Jimmie Åkesson har åkt runt i landet för att se vad som behöver förbättras hos svenska arbetare inom LO-kollektivet möts vi av demonstranter. Vårt stöd hos arbetarna är stort. Det är tillresta fotsoldater åt S-ledaren Stefan Löfven, snarare än anställda som försöker tysta oss. Själv vägrar Löfven kontinuerligt att ta debatten med Åkesson eftersom han vet att han aldrig kan gå vinnande ur striden.

Jag förstår att det är svårsmält, men de riktiga arvtagarna till folkhemmet och till flera av Per Albin Hanssons tankar är just Sverigedemokraterna.

Markus Wiechel (SD) riksdags och kommunfullmäktigeledamot

Clara Aranda (SD) ordförande SD Norrköping

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: