Antisemitismen ökar i Malmö

Antisemitismen i Sverige får allt mer väsen och måste tas på allvar. Nazistgrupperingarna som många tror ligger bakom detta hat mot människor av en viss religion eller ett visst ursprung är egentligen inte den verkliga orsaken till detta. Vad som verkar vara huvudorsaken till problemet är den växande muslimska befolkningen i kombination med vänsterextrema grupper, vilket även den judiska församlingen bekräftar. Socialdemokraternas företrädare Ilmar Reepalu kommer med några oväntade och tråkiga uttalanden i tidningen ”Skånskan”. Jag hoppas nu att socialdemokraternas partiordförande Mona Sahlin tar avstånd från Reepalus uttalanden.

Reepalu säger bland annat: ”Jag har uppfattat att högergrupperna varit de som plågat judiska församlingar under lång tid. Men jag känner inte till om extremvänstern driver de frågorna. Men självklart har konflikten i Gaza förra året spillt över på Malmö.”

För några år sedan sade även Reepalu att Ariel Sharon som tidigare var premiärminister i Israel, var den man som han tyckte sämst om i världen. Då kan man undra hur han kan tycka sämre om denna folkvala ledare än om massmördare och andra tyranner runt om i världen.

Länkar: FN, Newsmill, Skånskan, Skånskan, Skånskan

Lämna en kommentar