Samma taktik mot höger- som vänsterextremister

Naziströrelsen och andra högerextrema grupper har länge i Sverige bekämpats på många olika nivåer. Mycket därför är de högerextrema grupperna inte så stora, det kan möjligtvis vara ett skäl varför andra partier utsätts för attacker av extremvänstern.  Bara för att komma med några exempel redan nu utsattes centerpartiet för vandalisering av syndikalister från ”osynliga partiet”, kristdemokraterna har utsatts för vandalisering av AFA där det sprutats trams på kds lokaler.

Likaså utsätts vi Sverigedemokrater nästan dagligen för hot, misshandel och trakasserier samt får våra ägodelar vandaliserade. Detta hat, och denna odemokratiska akt blundar både media och de etablerade partierna för. Det verkar inte spela någon roll vad som händer oss Sverigedemokrater, vilket kan vara ett skäl till varför allmänheten tror att vi är någon konstig sekt på yttersta högerkanten. Nyligen blev Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen och hans sambo misshandlad, men detta har det varit ytterst tyst om i landets tidningar. Om det skulle handlat om en pressekreterare från något av de etablerade partierna skulle det förmodligen ha hamnat på förstasidan på de flesta av landets tidningar. De som ofta kallar sig antifascister använder sig av fascistiska metoder och trots detta skrivs det knappast något om vad de gör. I tidningarna kallas de ofta för begrepp som ”vänsteraktivister” eller ”antifascister”.

Varför tar man inte omhand om demokratin som vi så lyckligt lottade faktiskt lever i? Det är dags att ta i med hårdhandskarna när det kommer till de extrema grupperna som använder våld och dylikt mot demokratiska partier! På Eskilstuna-Kuriren finns ett exempel på en tapper journalist som vågar säga sanningen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: